Kiezen voor mooie tanden…

ONS TEAM

JESSE
Praktijkeigenaar en behandelend tandarts / tandarts voor orthodontie
BIG-nummer 19063740002

Jesse Bolle rondde in 2005 zijn studie tandheelkunde af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ruim tien jaar werkte hij in een aantal kleinere en grotere groepspraktijken, waar hij zijn vaardigheden oefende en uitbreidde. Sinds 2015 staat hij geregistreerd in het Orthodontisch Kwaliteitsregister en is tevens lid van de Vereniging van tandartsen voor Orthodontie. In 2018 was de tijd rijp voor een eigen praktijk en opende JB Mondzorg haar deuren in Haaften.

Jesse is een professionele en vriendelijke tandarts die waarde hecht aan eerlijkheid en zijn rol in de zorg voor zijn patiënten belangrijk vindt en serieus neemt. Hij luistert, legt uit en werkt snel doch grondig. Hij neemt geen genoegen met half werk!

JESSICA
Tandarts algemeen practicus
BIG-nummer: 89926005902

Sinds haar afstuderen in 2019 als tandarts, na haar opleiding aan het Radboud UMC te Nijmegen, is Jessica Vervoorn ons team komen versterken op de woensdagen en vrijdagen.

Jessica kijkt ernaar uit om goede zorg te leveren aan haar patiënten. Haar perfectionisme en oog voor detail komen hierbij goed van pas. Ze hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een prettige sfeer en geeft patiënten hierin de ruimte die nodig is. Het opbouwen van een vertrouwensband vindt ze belangrijk en waardevol. Onze jongere patiëntjes zijn dol op haar!

Niet alleen het gebit vindt Jessica belangrijk, maar ze let ook op de algehele mondgezondheid en deelt haar kennis hierover graag met haar patiënten.

Wie weleens door haar behandeld is, weet dat ze regelmatig een deuntje meezingt in de praktijk. Wij zijn blij met deze vrolijke noot.

DORINE
Mondhygiënist – Bachelor of Health

Na eerst in 2008 gewerkt te hebben als preventie-assistente wilde Dorine graag meer uitdaging binnen de tandheelkunde. Daarom besloot ze door te studeren en is zij sinds 2013 afgestudeerd als mondhygiënist.

Dorine is een vrolijke, open, directe en kritische mondhygiënist waarbij er tijdens de behandeling (veel) ruimte is om problemen te bespreken. Haar passie gaat uit naar het helpen van kinderen of mensen met angst. Niets is mooier wanneer een onaangenaam bezoek ‘dragelijker’ gemaakt kan worden en iemand klachtenvrij de praktijk verlaat.

Voor het waarborgen van haar kwaliteit staat ze ingeschreven in het kwaliteitsregister van mondhygiënisten (KRM), is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Parodontologie (NVVP) en de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM), volgt ze geregeld congressen en neemt ze deel aan intercollegiale scholing (ICO).

Ze kijkt er naar uit om u te mogen helpen en een persoonlijke band met u op te kunnen bouwen!

JOYCE
Tandartsassistente

Een gemotiveerde en vriendelijke assistente! Net na de opening van JB Mondzorg rondde Joyce haar opleiding tot tandartsassistente af. Ze weet van aanpakken en staat altijd klaar om de patiënten en haar collega’s van dienst te zijn. Onder leiding van tandarts Jesse Bolle en zijn team heeft ze al de nodige fijne kneepjes van het vak geleerd en begint ze intussen aardig all-round assistente te worden. Haar energieke en nieuwsgierige voorkomen werkt aanstekelijk. Joyce wil altijd het naadje van de kous weten en leert graag nieuwe dingen. Inmiddels is ze gediplomeerd preventieassistente en heeft ze meerdere aanvullende opleidingen gedaan.

KIM
Allround tandartsassistente

Een zeer ervaren tandartsassistente die al vanaf 2007 in het vak zit. Sindsdien heeft zij middels diverse opleidingen en cursussen haar kennis en vaardigheden uitgebreid. Kim kan vrijwel alle handelingen uitvoeren waartoe een assistente bevoegd is en ze ondersteunt Jesse bij de beugelbehandelingen. Ook is zij onder andere gediplomeerd om te boren en te vullen. Een naadloze aanvulling op de tandarts!

BARBARA
Praktijkmanager

Als vrouw van de tandarts is ze nauw verbonden met de praktijk. Een duizendpoot die bijspringt waar nodig en een echte steun en toeverlaat voor haar collega’s. Ze werkt grotendeels achter de schermen, maar af en toe zult u haar ontmoeten aan de balie of telefoon.

LEONIE
Baliemedewerker

Al vrij vlot na de start is Leonie ons team komen versterken. Zij heeft reeds vele jaren ervaring met het werken in een tandartspraktijk. Naast baliewerkzaamheden helpt zij ook in de sterilisatieruimte bij het reinigen en klaarzetten van de instrumenten. Zij staat u vriendelijk en adequaat te woord per mail, telefoon of aan de balie.

Deze vrolijke duizendpoot is belangrijk voor onze praktijk. Naast haar werk aan de balie helpt ze op de achtergrond om de praktijk draaiende te houden en neemt ze ons veel zorgen uit handen.

SUZANNE
Baliemedewerker / Tandartsassistente

Suzanne is de nieuwste aanwinst bij JB Mondzorg, maar alweer een tijdje onderdeel van het team. Ze combineert haar werk met een opleiding tot allround assistente en krijgt bij JB Mondzorg de kans en het vertrouwen om veel te leren. De wereld van de tandheelkunde was nieuw voor haar, maar met haar leergierige en nieuwsgierige karakter is ze zich al snel thuis gaan voelen. Vanuit haar klantvriendelijke achtergrond staat de patiënt altijd op nummer één. U kunt haar zowel aan de balie als in één van onze behandelkamers tegenkomen, maar ook in de bedrijfsvoering en op het gebied van social media en de website mag Suzanne haar bijdrage leveren.

MARIEKE
Baliemedewerker

Marieke is sinds april 2020 onze baliemedewerkster. Samen met Leonie en Suzanne deelt zij deze verantwoordelijkheid. Naast haar werk bij ons heeft Marieke ook een schoonheidssalon; “Marieke maakt mooi”. Ze is een echte Haaftense en wellicht bent u haar al eens tegengekomen tijdens haar vorige baan. Marieke heeft nog niet zoveel ervaring in de tandheelkunde, maar leert graag en doet haar uiterste best om u op de juiste manier te helpen.

Marieke werkt graag met mensen, is eerlijk en betrouwbaar, een echte teamplayer en ze zet haar beste beentje voor. Ze kijkt ernaar uit u te ontmoeten en te helpen met al uw vragen.