Kiezen voor mooie tanden…

ONS TEAM

JOYCE
Tandartsassistente

Een gemotiveerde en vriendelijk assistente! Net na de opening van JB Mondzorg rondde Joyce haar opleiding tot tandartsassistente af. Ze weet van aanpakken en staat altijd klaar om de patiënten en haar collega’s van dienst te zijn. Onder leiding van tandarts Jesse Bolle en zijn team leert zij momenteel de fijne kneepjes van het vak.

KIM
Allround tandartsassistente

Een zeer ervaren tandartsassistente die al vanaf 2007 in het vak zit. Sindsdien heeft zij middels diverse opleidingen en cursussen haar kennis en vaardigheden uitgebreid. Kim kan vrijwel alle handelingen uitvoeren waartoe een assistente bevoegd is. Een naadloze aanvulling op de tandarts!

BARBARA
Praktijkmanager

Als vrouw van de tandarts is ze nauw verbonden met de praktijk. Een duizendpoot die bijspringt waar nodig. Grotendeels achter de schermen, maar af en toe zult u haar ontmoeten aan de balie of telefoon.

LEONIE
Baliemedewerker

Sinds december 2018 is Leonie ons team komen versterken. Zij heeft reeds vele jaren ervaring met het werken in een tandartspraktijk. Naast baliewerkzaamheden helpt zij ook in de sterilisatieruimte bij het reinigen en klaar zetten van de instrumenten. Zij staat u vriendelijk en adequaat te woord per mail, telefoon of aan de balie.

PAULINE
Mondhygiënist – Bachelor of Health

Sinds 2002 werkzaam in de algemene praktijk en in 2009 afgestudeerd als mondhygiëniste. Naast preventieve en parodontale (tandvlees) behandelingen kan zij ook restauratieve werkzaamheden verrichten zoals vullingen en sealings. In de afgelopen jaren heeft ze hier veel ervaring in opgedaan. Pauline is een duizendpoot; ze werkt ook met geduld en toewijding in de bijzondere tandheelkunde met mensen met lichamelijke en/of geestelijke beperking. Daarnaast geeft ze ook nog les aan preventieassistenten waarbij zij haar passie voor preventie overbrengt. Ze is kritisch en leergierig, lid van het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) en de VBTGG. De mond hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden.

JESSICA
Tandarts algemeen practicus

Onlangs afgestudeerd als tandarts aan de studie tandheelkunde te Radboud UMC Nijmegen, komt Jessica Vervoorn vanaf september de praktijk aanvullen op de vrijdagen. Jessica kijkt er naar uit om goede zorg te leveren en mooie, functionele dingen te mogen maken voor patiënten. Ze hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een prettige sfeer, en geeft patiënten hierin de ruimte die nodig is.

MARIEKE
Baliemedewerker
DORINE
Mondhygiënist
JESSE
Praktijkeigenaar en behandelend tandarts / tandarts voor orthodontie

Jesse Bolle rondde in 2005 zijn studie tandheelkunde af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ruim tien jaar werkte hij in een aantal kleinere en grotere groepspraktijken, waar hij zijn vaardigheden oefende en uitbreidde. In 2015 heeft hij zijn registratie voor orthodontie behaald. Hij staat hier tevens voor ingeschreven in het Ovap Kwaliteitsregister. In 2018 was de tijd rijp voor een eigen praktijk en opende JB Mondzorg haar deuren in Haaften.
Jesse is een professionele en vriendelijke tandarts. Hij luistert, legt uit en werkt snel doch grondig. Hij neemt geen genoegen met half werk!