Kiezen voor mooie tanden…

ONS TEAM

JESSE
Praktijkeigenaar en behandelend tandarts / tandarts voor orthodontie
BIG-nummer 19063740002

Jesse Bolle rondde in 2005 zijn studie tandheelkunde af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ruim tien jaar werkte hij in een aantal kleinere en grotere groepspraktijken, waar hij zijn vaardigheden oefende en uitbreidde. Sinds 2015 staat hij geregistreerd in het Orthodontisch Kwaliteitsregister en is tevens lid van de Vereniging van tandartsen voor Orthodontie. In 2018 was de tijd rijp voor een eigen praktijk en opende JB Mondzorg haar deuren in Haaften.

Jesse is een professionele en vriendelijke tandarts die waarde hecht aan eerlijkheid en zijn rol in de zorg voor zijn patiënten belangrijk vindt en serieus neemt. Hij luistert, legt uit en werkt snel doch grondig. Hij neemt geen genoegen met half werk!

JESSICA
Tandarts algemeen practicus
BIG-nummer: 89926005902

Sinds haar afstuderen in 2019 als tandarts, na haar opleiding aan het Radboud UMC te Nijmegen, is Jessica Vervoorn ons team komen versterken op de woensdagen en vrijdagen.

Jessica kijkt ernaar uit om goede zorg te leveren aan haar patiënten. Haar perfectionisme en oog voor detail komen hierbij goed van pas. Ze hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een prettige sfeer en geeft patiënten hierin de ruimte die nodig is. Het opbouwen van een vertrouwensband vindt ze belangrijk en waardevol. Onze jongere patiëntjes zijn dol op haar!

Niet alleen het gebit vindt Jessica belangrijk, maar ze let ook op de algehele mondgezondheid en deelt haar kennis hierover graag met haar patiënten.

DORINE
Mondhygiënist – Bachelor of Health

Na eerst in 2008 gewerkt te hebben als preventie-assistente wilde Dorine graag meer uitdaging binnen de tandheelkunde. Daarom besloot ze door te studeren en is zij sinds 2013 afgestudeerd als mondhygiënist.

Dorine is een vrolijke, open, directe en kritische mondhygiënist waarbij er tijdens de behandeling (veel) ruimte is om problemen te bespreken. Haar passie gaat uit naar het helpen van kinderen of mensen met angst. Niets is mooier wanneer een onaangenaam bezoek ‘dragelijker’ gemaakt kan worden en iemand klachtenvrij de praktijk verlaat.

Voor het waarborgen van haar kwaliteit staat ze ingeschreven in het kwaliteitsregister van mondhygiënisten (KRM), is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Parodontologie (NVVP) en de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM) en volgt ze geregeld congressen.

JOYCE
Tandartsassistente

Een gemotiveerde en vriendelijke assistente! Net na de opening van JB Mondzorg rondde Joyce haar opleiding tot tandartsassistente af. Ze weet van aanpakken en staat altijd klaar om de patiënten en haar collega’s van dienst te zijn. Haar energieke en nieuwsgierige voorkomen werkt aanstekelijk. Joyce wil altijd het naadje van de kous weten en leert graag nieuwe dingen. Inmiddels is ze gediplomeerd preventieassistente, verdiept ze zich momenteel in de orthodontie en heeft ze meerdere aanvullende opleidingen gedaan.

SUZANNE
Tandartsassistente
Baliemedewerker

Suzanne is inmiddels alweer een tijdje onderdeel van het team. Ze heeft in juni 2022 haar assistente-diploma behaald en krijgt bij JB Mondzorg de kans en het vertrouwen om veel te leren. De wereld van de tandheelkunde was nieuw voor haar, maar met haar leergierige en nieuwsgierige karakter is ze zich al snel thuis gaan voelen. Vanuit haar klantvriendelijke achtergrond staat de patiënt altijd op nummer één. U kunt haar zowel aan de balie als in één van onze behandelkamers tegenkomen, maar ook in de bedrijfsvoering en op het gebied van social media en de website mag Suzanne haar bijdrage leveren.

VIKTORIIA
Tandartsassistente

Viktoriia heeft in haar thuisland Oekraïne gewerkt als gynaecoloog in het ziekenhuis. Sinds maart 2022 woont ze met een deel van haar familie in Beesd. Ze is moeder van twee jonge kinderen.

Ze houdt van aanpakken en werken in de zorg. Dit kwam ons heel goed uit. Wij leren haar het vak van tandartsassistente aan de stoel in onze praktijk, wat ze snel oppakt. Doordat ze bij ons werkt, beheerst ze de Nederlandse taal meer en meer en lukt het haar steeds beter om met onze patiënten te kletsen. Zij mogen haar best helpen oefenen, maak dus vooral een praatje met haar! Ze houdt van omgaan met mensen. In Oekraïne is ze een echte kletskous en hoopt bij ons in de toekomst lekker met mensen bij te kunnen praten tijdens haar werk, maar dan in onze taal.

Ze hoopt op termijn weer aan het werk te kunnen als gynaecoloog, wat ze het liefste doet. Tot die tijd zijn wij heel blij met haar versterking en inzet!

ANNELIEN
Preventieassistente

Annelien is tot eind 2023 met zwangerschapsverlof.

Sinds oktober 2022 versterkt Annelien ons team. Ze heeft in 2017 haar assistente-diploma afgerond en sindsdien verschillende aanvullende opleidingen gedaan. Ze werkt als assistente aan de stoel, maar is ook zelfstandig preventieassistente. Dit houdt in dat ze bijvoorbeeld tandsteen verwijdert of voorlichting geeft over het bijhouden van de mondgezondheid. Ze biedt een luisterend oor waar nodig en neemt de tijd voor persoonlijk contact. Haar positieve en rustige karakter maakt haar een prettige behandelaar en fijne collega.

LEONIE
Baliemedewerker

Al vrij vlot na de start is Leonie ons team komen versterken. Zij heeft reeds vele jaren ervaring met het werken in een tandartspraktijk. Naast baliewerkzaamheden helpt zij ook in de sterilisatieruimte bij het reinigen en klaarzetten van de instrumenten. Zij staat u vriendelijk en adequaat te woord per mail, telefoon of aan de balie.

Deze vrolijke duizendpoot is belangrijk voor onze praktijk. Naast haar werk aan de balie helpt ze op de achtergrond om de praktijk draaiende te houden en neemt ze ons veel zorgen uit handen.

MARIEKE
Baliemedewerker / Tandartsassistente

Marieke is sinds april 2020 onze baliemedewerkster. Samen met Leonie en Suzanne deelt zij deze verantwoordelijkheid. Naast haar werk bij ons heeft Marieke ook een schoonheidssalon; “Marieke maakt mooi”. Ze is een echte Haaftense en wellicht bent u haar al eens tegengekomen tijdens haar vorige baan.

Sinds de zomer van 2023 volgt ze bij ons een interne opleiding tot tandartsassistente. Marieke heeft aan de balie inmiddels best wat ervaring opgedaan in de tandheelkunde, leert snel en werkt graag met mensen. Wij hebben er daarom alle vertrouwen in dat zij binnen no-time als een volleerde assistente onze tandartsen bij kan staan.

Marieke werkt graag met mensen, is eerlijk en betrouwbaar, een echte teamplayer en ze zet haar beste beentje voor. Ze kijkt ernaar uit u te ontmoeten en te helpen met al uw vragen.

BARBARA
Financieel manager

Als vrouw van de tandarts is ze nauw verbonden met de praktijk. Ze is gek op cijfers en houdt achter de schermen de boekhouding bij. Daarnaast is ze een duizendpoot die bijspringt waar nodig en een echte steun en toeverlaat voor haar collega’s.