Kiezen voor mooie tanden…

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

NAAM(Vereist)

Mocht het formulier niet werken neem dan hier contact op met ons.

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag

8:30 – 17:00 u

E-MAILADRES

SPOED

Voor spoedgevallen kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk op het volgende nummer:

0418 – 59 19 61

In het geval van een ernstig trauma aan het gezicht of hevige nabloedingen maken wij direct een afspraak met u. Voor overige pijnklachten vragen wij u voor 10 uur ‘s ochtends te bellen. Wij streven ernaar u diezelfde dag nog te behandelen en u pijnvrij te maken. Het kan zijn dat er een vervolgafspraak nodig is om de behandeling af te maken.

Na sluitingstijd en in het weekend maken wij gebruik van het Tandartsen Bemiddelingsbureau. U kunt dan bellen naar nummer:

0900-8212230.

De deskundige medewerkers zullen de behandelbehoefte beoordelen en u indien nodig een afspraak geven. Houdt u er rekening mee dat de behandeling, door de dienstdoende tandarts, direct afgerekend moet worden.

BEZOEK ONS OP

Koningsstraat 19
4175 AE Haaften

Onze praktijk is dichtbij knooppunt Deil gelegen, waardoor u in minder dan 10 autominuten van de A2 en A15 onze praktijk kunt bereiken. Voor de praktijk is gratis en voldoende parkeergelegenheid.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

FACTURERING

Om u nog meer van dienst te zijn zorgt onze partner Infomedics voor de afhandeling van de facturen. Als u verzekerd bent voor tandheelkundige zorg innen zij de factuur direct bij de verzekering. Voor het gedeelte dat niet vergoed wordt ontvangt u van hen een factuur. Zo kunnen we u nog meer ontzorgen.
Als u geen gebruik wenst te maken van deze service kunt u de factuur voldoen door te pinnen aan de balie of over te maken via uw bank. Als u geen gebruikt maakt van onze service van Infomedics moet u wel, als u een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten, zelf zorg dragen voor het indienen van de factuur bij de verzekering om in aanmerking te komen voor vergoeding. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Infomedics.

Er kan bij ons niet contant betaald worden.

Klik hier voor onze betalingsvoorwaarden.