Kiezen voor mooie tanden…

WERKWIJZE

Wij zien u graag regelmatig voor controle, het liefst tweemaal per jaar. Als er problemen aan uw gebit worden geconstateerd zullen wij een nieuwe afspraak met u maken om deze te verhelpen. Kleine ingrepen bespreken we direct met u en we plannen op korte termijn een afspraak om deze te behandelen. Voor uitgebreide behandelingen ontvangt u een offerte. Na uw instemming met deze offerte plannen we de afspraken voor deze behandeling in. Bepaalde onderdelen van de behandelingen kunnen door de tandarts worden gedelegeerd aan speciaal daarvoor opgeleid personeel.

BEHANDELINGEN

Tandarts Jesse Bolle voert vrijwel alle voorkomende tandheelkundige behandelingen zelf uit.

Voor de volgende behandelingen kunt u bij JB Mondzorg terecht:

  • Orthodontie (beugelbehandelingen)

  • Restauraties (vullingen maken)

  • Extracties (trekken van tanden en kiezen)

  • Mondhygiëne voor tandvleesbehandelingen

  • Endodontologie (wortelkanaalbehandelingen)

  • Kroon- en brugwerk

  • Protheses (kunstgebitten)

  • Esthetische tandheelkunde (bleken en verfraaien van het gebit)

  • Rehabilitaties (herstel na ernstige slijtage)

ORTHODONTIE

Tandarts Jesse Bolle heeft in 2015 zijn registratie voor orthodontie behaald. Hij staat hier tevens voor ingeschreven in het Ovap Kwaliteitsregister.
Wanneer hij tijdens de periodieke controles van uw kind ziet dat een beugel geïndiceerd is, zal hij u hierover inlichten. Maar ook als u, als volwassene, overweegt of een beugel iets voor u is, kan de tandarts u hierin van dienst zijn. Vraag hem gerust naar de mogelijkheden.

FACTURERING

Om u nog meer van dienst te zijn zorgt onze partner Anders voor de afhandeling van de facturen. Als u verzekerd bent voor tandheelkundige zorg innen zij de factuur direct bij de verzekering. Voor het gedeelte dat niet vergoed wordt ontvangt u van hen een factuur. Zo kunnen we u nog meer ontzorgen.
Als u geen gebruik wenst te maken van deze service kunt u de factuur voldoen door te pinnen aan de balie of over te maken via uw bank. Als u geen gebruikt maakt van onze service van Anders moet u wel, als u een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten, zelf zorg dragen voor het indienen van de factuur bij de verzekering om in aanmerking te komen voor vergoeding. Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.andersmf.nl.

Er kan bij ons niet contant betaald worden.